Újszülött fotózás

 

Amikor megszületik a kisbabád, az a legcsodálatosabb érzés a világon.

A legideálisabb időpont az újszülött fotózásra a baba 5-14 napos korában van. Ha esetleg kicsúsztok ebből az időintervallumból, de szeretnétek képeket, természetesen az is megoldható, de nem tudom garantálni, hogy a fotók ugyanolyanok lesznek, mint amilyenek alvó babákról készülnek.

Csak olyan pózokat csinálunk, ami a babának kényelmes.

A fotózást a saját stúdiómban tartom, ahol minden felszerelés adott, hogy szebbnél-szebb képek készüljenek. Ha mindenképpen ragaszkodtok hozzá, házhoz is tudok menni, viszont akkor a fotózás plusz költségbe kerül és nem tudok annyi eszközt magammal vinni, mint amennyit a stúdióban biztosítani tudok, ezt kérlek vegyétek figyelembe!

Egy újszülött fotósorozat 2-4 órát is igénybe vehet, ez babától függ.

 

Foglalás

 

A legjobb, ha terhességed alatt felkeresel, ha már tudod, hogy szeretnél újszülött kisbabádról képeket. Természetesen ilyenkor még nem tudod pontosan a dátumot, de a kiírt időpontot beírom a naptáramba, így tudok a többi munkámmal kalkulálni.

Ha megszületett a kisbabád, kérlek 1-2 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a megfelelő időpontot.

A foglalás után el kell utalnod az előleget, ami beleszámít a végösszegbe. Az előleg 15.000 Forint. Ezek után lesz a foglalásod végleges. Ha a lefoglalt időpont előtt 6 nappal lemondod a foglalást, abban az esetben az előleg visszajár. Ha ennél később mondod le a fotózást, az előleg nem jár vissza. Ha a fotózást betegség miatt mondod le, akkor az előleget fel tudod használni egy másik fotózásra.

A fotózás után pár napon belül feltöltöm a nyers képeket egy oldalra, ahonnan kiválaszthatjátok, melyik képeket retusáljam meg. Nyers képek nem kerülnek átadásra! A kiválasztás után 14 munkanapon belül elkészülnek a képek, melyeket digitálisan, egyedi pendriveon adok át.

Újszülött bordó kendővel betekerve kiságyban fekszik
Közeli fotó a kisbabáról, miközben alszik
Mosolygós újszülött a fotózás közben
Csecsemő szív alakú fehér teknőbe fektetve
Kisbaba az ujjával mutogat
Puha ágyban fekvő lány kisbaba
Újszülött kislány a szülei ujját fogja
Apuka tartja kezében gyermekét
Anyuka fogja kezében kislányát
Milos baba fotózása
Fiú csecsemő fa háttér előtt
Laza fotósorozat ilosról, a kisbabáról
Pici lábak közelről
Milos anyukája kezében
Babakék lepedőben fekszik az újszülött gyermek
Barna lepedőbe csavart baba
Cukikép egy kisbabáról
Mosolygós Beni kékben pózol
Békésen alvó csecsemő
Benett a szív alakú ágyikóban
Fiús fotó Beniről
Közeli kép aranyos újszülöttről
Beállított póz a babáról
Pici lábacskák közeli fotója
Benett meztelen felsőtestet villant